

Słomka proteinowa
Sekretem, który sprawia, że każde ciastko ptysiowe posiada ten niepowtarzalny smak jest niezmienna od lat receptura oraz wykorzystanie do produkcji jedynie wysokiej jakości składników: świeże jaja, olej rzepakowy, mąka pszenna, mleko w proszku, pochodzą od zaufanych polskich producentów. Do naszych sztandarowych wyrobów z ciasta ptysiowego należą: Słomka Proteinowa, Słomka Ptysiowa, Groszek Ptysiowy.
Słomka Proteinowa to wyrób z ciasta parzonego. Bardzo charakterystyczny, wyraźnie wyczuwalny zapach wanilii. Pełny bardzo zharmonizowany. Typowy dla słomki z ciasta parzonego. Smak słodki, lekko waniliowy, typowy dla wyrobów ptysiowych z ciasta parzonego.
Dbamy o zachowanie najwyższych standardów. Możesz zaufać naszej marce jako jednej z wiodących na rynku.
Składniki:
Jaja świeże 40 %, mąka pszenna, olej rzepakowy, cukier, białko pszenne 7 %, sól, aromat.
Alergeny:
Produkt zawiera jaja i pszenice. Może zawierać mleko.
Tabela wartości
odżywczych
Zobacz więcej ciasteczek
Gdzie kupić